dine out of the box with your
favourite waiter online

dine out of the box with your favourite waiter online

dine out of the box with your
favourite waiter online

Partners

Q42 is een strategic technology agency dat zich richt op het koppelen van hoogwaardige technologie aan innovatie gericht op impact. Of zoals ze zelf wel eens zeggen: we zijn nerds met een hart voor de eindgebruiker, en we bouwen mooi spul om een kras op de planeet te zetten.

Het uitgebreide portfolio heeft Gastrohome doen besluiten om de samenwerking aan te gaan om de streaming app mee te ontwikkelen. Zij staan bekend als een partij die zich zuiver specialiseert in techniek en tegelijkertijd breed genoeg kijkt om niet alleen het probleem juist op te lossen, maar ook het juiste probleem op te lossen.

Ruim 80 jaar ontdekt Gastrovino al bijzondere wijnen en worden deze met zorg geselecteerd door proevers. Zij zijn continu op zoek naar zowel de juiste smaken als het verhaal achter een wijn of wijnhuis. Alleen op deze manier krijg je volgens deze kenners een boeiend assortiment.

Ze hebben alle belangrijkste wijn producerende landen, oude en nieuwe wereld, in assortiment en hieruit samen met Gastrohome een selectie gemaakt. Deze sluit naadloos aan op de gerechten die vanuit Gastrohome worden geserveerd.

Tijdens bijzondere avonden met live streaming ober kan een last minute bestelling geplaatst worden voor een heerlijk passende wijn. Gastrovino zal de wijnen thuis leveren om de avond compleet te maken.

Sjauf is een werkplatform dat ondersteuning biedt aan bedrijven binnen de beveiliging, logistiek, transport en vervoer. Het betreft een bedrijf dat gewend is om last minute chauffeurs te regelen waardoor bestellingen met hoogwaardige zorg en accuratie worden vervoerd.

Om de bestellingen door heel Nederland te bezorgen zijn de tarieven duidelijk zichtbaar gemaakt op basis van postcode. Het aantal kilometers dat het thuis adres van het gekozen restaurant afligt, wordt gebruikt om de prijs te berekenen.

De transparante prijsbepaling in combinatie met de bewezen flexibiliteit geeft Gastrohome de motivatie om deze samenwerking aan te gaan.