dine out of the box with your
favourite waiter online

dine out of the box with your favourite waiter online

dine out of the box with your
favourite waiter online

Ja, stel bij je favoriete restaurant een box samen. Kies de optie “is de dinerbox een cadeau”, vul je persoonlijke informatie in en die van de persoon waaraan je het cadeau wilt doen. En bestellen maar!

Je kunt in de agenda bij reservering van het gekozen restaurant zien welke data beschikbaar is. Bij de omschrijving van het menu is zichtbaar tot wanneer dat specifieke menu geserveerd wordt.

Ja, het is mogelijk om via de ober in de livestream te vragen waar de koerier van Gastrovino zich bevindt. Wanneer deze in de buurt is, is het mogelijk om een geadviseerde wijn bij te bestellen. De gerechten van het restaurant kunnen niet bij besteld worden.

De restaurants hebben als doel jou volledig te ontzorgen tijdens jouw culinaire avond. De gerechten zijn zo goed als klaar. De ober geeft aan wanneer wat moet gebeuren, zodat jij je volledig kunt richten op jouw gezelschap.

Elk restaurant heeft een eigen menu, maar er is altijd een vervangend vegetarisch gerecht beschikbaar. Daarnaast kan altijd een allergie of dieetwens doorgegeven worden.

Wanneer je een box bestelt kun je in een opmerkingenveld toevoegen of je ergens allergisch voor bent. Zo kan de chef hier rekening mee houden, mochten er naar aanleiding van je allergie nog vragen zijn, dan neemt het restaurant contact met je op.

Wat je zou aandoen als je naar het restaurant gaat? Dit is ook de perfecte dresscode voor het diner thuis.

Zoals in het restaurant komen de verschillende gangen na elkaar op tafel. Samen met de ober bepalen jullie het tempo. Houd rekening met een uitgebreid diner.

Je bent zelf vrij om in te loggen op het moment tussen de streamingstijden die aangegeven zijn bij het restaurant. Je logt in wanneer jullie er klaar voor zijn.

Nee, de ober is in beeld om te begeleiden. Net als in het restaurant komt de ober alleen bij jullie aan tafel om iets toe te lichten of als hij/zij iets wilt vertellen over de gerechten. Als hij/zij niet in beeld is, is het wel mogelijk om de ober te roepen.

Nee, alleen als de ober in beeld is, heeft hij/zij toegang tot jullie microfoon. Wanneer de ober niet in beeld is, zijn de gesprekken die je voert dus geheel privé.

Ja, de ober kan gedurende avond meekijken in de ruimte waar je aan het dineren bent. Op deze manier weet de ober precies of hij/zij wel of niet kan storen, hoe ver jullie met een gerecht zijn en wanneer hij/zij voor jullie toegevoegde waarde kan zijn.

Nog steeds
een vraag?

Neem dan contact met ons op

Contact opnemen