Restaurant Three ontwikkelt nieuwe thuisservice: streaming aan tafel

Bron: Misset Horeca

Thuis dineren met je favoriete ober, maar dan online. Dat is het idee dat ondernemer Robin Bravenboer bedacht voor zijn Restaurant Three. Een videostreamingsdienst ‘in de geborgenheid van de eigen huiskamer’, de gerechten op de eigen tafel en interactie met de online ober.

Dat inmiddels veel mensen – via het werk- vertrouwd geraakt zijn met videostreams als Zoom en Teams, bracht ondernemer Robin Bravenboer, eigenaar van onder meer Restaurant Three, op het idee van een online restaurant ervaring thuis.

Hij liet de software op een eigen server bouwen. Hiermee bieden de obers vanuit Restaurant Three via de laptop of desktop de sfeer en service live bij de gasten thuis.

‘Die software is uiteraard veilig en voldoet aan alle privacy-wetgeving’, aldus de ondernemer.

Restaurant Three verzorgt een diner van vijf gangen en door middel van de combinatie van een dinerbox en een streaming ober komen gastvrijheid en de smaken van het restaurant samen.

De gasten ontvangen de luxe dinerbox thuis of kunnen deze ophalen bij het restaurant. Gezelschappen in meerdere huishoudens op verschillende locaties kunnen door de ober aan elkaar worden gekoppeld.

Bedrijven kunnen hierdoor ook een business diner inplannen waarbij collega’s samen eten.

Nauwelijks van tafel

De ober verschijnt meerdere keren in beeld met bijvoorbeeld een advies of voor een volgende gang en kan worden opgeroepen indien gewenst.

sushi, restaurant three

De enige kookhandeling is een gerecht, op aangeven van de ober, in de oven te plaatsen. De ober geeft ook aan wanneer het gerecht klaar is.

Hierdoor kan het gezelschap aan tafel blijven zitten. De interactieve ober, live aanwezig, kan voor de variatie video’s in de streaming weergegeven. Hiermee speelt de ober in op de wensen van de gasten.

Restaurant Three

De online ober begeleidt de gasten tijdens het diner met de laatste handelingen om de gerechten op tafel te serveren.

Bron: Misset Horeca